Sexmästeriet

Klädkodex

Sittningsregler

Sittningsnormer

Sexmästeriets uppgift är att göra studietiden lite festligare för oss studenter, man hinner ju faktiskt ha en del kul samtidigt som man pluggar. Vi väll även stärka sammanhållningen inom föreningen samt förenings anseende på Karlstad Universitet.

Detta genom att varje år anordna olika evenemang såsom sittningar, fester och andra roliga aktiviteter där alla sekeiter är vällkomna att delta. Ibland bjuds även andra föreningar med så att vi får lära känna andra studenter.

Några av de årligen återkommande evenemang som sexmästeriet arrangerar är julbordet där vi tar fram kostymen och finklänningen och snofsar till oss så gott vi kan. I samband med denna fest genomförs även en klasskamp där varje årskurs bidrar till underhållningen med ett spex.

De svarta overallerna ska ju också användas flitigt och dessa gör sig bäst på vår overallsittning där de från första årskursen får chansen att inviga sina overaller med en riktig SEKE-fest.

På våren arrangeras sedan också Boda Borgs-kampen, en svettig tillställning som givetvis kräver en riktig festmåltid. Förutom dessa sittningar försöker vi även hinna med andra evenemang, med eller utan andra föreningar där vi får chansen att klä upp oss, klä ut oss eller ibland bara komma som vi är för att ha roligt i varandras gemenskap.