Välkomstbrev Nollning 2016

Välkomna till nollningen, SEKE och Karlstad universitet!

Varmt välkommen till nollningen 2016 med temat DISNEY. Vi är generalerna Cruella De Vil, Hjalle och Jeppe. Tillsammans med våra kaptener, löjtnanter och faddrar kommer vi att leda din väg in i studentlivet. Framför dig väntar två fullspäckade veckor med lek, sittningar och fest. Allt för att du ska lära känna Karlstad och de härliga människor som du kommer att spendera de närmsta åren med. Den 29 augusti på eftermiddagen sätter nollningen igång med buller och brak och avrundas tre veckor senare med att vi åker ut i de värmländska skogarna på den legendariska hajken. Schemat för SEKEs nollning ligger uppe på vår hemsida www.seke.se. Där finns även kontaktuppgifter till oss generaler som du gärna får höra av dig till, likväl innan som under nollningen om några frågor skulle dyka upp.

Under nollningen kommer du att lyda under följande regler:
• Tilltala ALLTID generaler, kaptener och faddrar med ”ärade …”
• Plagg och föremål som tilldelas under nollningen medtags till alla aktiviteter (förutom till finsittningen).
• För faddrars säkerhet ska alla händer hållas på täcket.
• Faddrarna vet alltid bäst… ALLTID!
• Generaler och kaptener har auktoritet att ge och ta poäng. Kaptener sätter poäng åt sin egen grupp gällande poängjakten. Fjäsk uppmuntras!

Fredag den 2 september kommer årets första sittning att äga rum som är gratis för alla. Temat är Disney och bästa utklädnad belönas. Så låt fantasin flöda, det finns inga begränsningar! Det kommer även att vara en finsittning den 10:e september så glöm inte att ta med kläder för detta, klädkodex är ”Mörk Kostym”, finns mer info om klädkodex på SEKEs hemsida under ”utskott-sexmästeriet-klädkodex”. Nollningen kommer att kosta 240 kr och inbetalningen sker via SEKEs bankgiro 737 – 10 57. Betala senast 24/8. Märk betalningen med ”Nollning namn personnummer”.

Det kommer att finnas en förberedande mattekurs att gå på en vecka innan nollning och civilingenjörsstudierna sätter igång vilken vi verkligen rekommenderar er att gå på för att fräscha upp kunskaperna innan er första kurs som är en matematisk grundkurs. Till den matematiska grundkursen (MAGA60) rekommenderar vi verkligen att ni införskaffar boken ”Calculus A Complet Course”, skriven av Robert A. Adams och Christopher Essex, så tidigt som möjligt, som är en del av kurslitteraturen. Denna hittar ni på de vanliga hemsidorna som bokus, adlibris eller cdon. Gör detta så fort som möjligt då de oftast till terminstart är slut på de flesta lager. Förra året användes ”eight edition”, kör ni på en äldre upplaga kan de vara vissa ändringar men det brukar fungera helt okej. Resten av kurslitteraturen är bra men inte nödvändig.

All information om kurser kommer att finnas på its.kau.se där du kommer att få en inloggning. Gå in på ”Timeedit” för kurserna (hittar ni på kau.se-är student och sök på kurskoden) och prenumerera för att få ditt schema i telefonen. Bussarna som går mellan centrala Karlstad och universitetet/Kronoparken är buss 1, 2 och 3 med Karlstadbuss. Ladda ner deras app för att se tider för avgångar.

Glöm inte att ansöka om lån av CSN på www.csn.se och bostadsbidrag på www.forsakringskassan.se.

Till dataingenjörer, ni kommer även att få ett mail från föreningen LINDA men då ni kommer att läsa tillsammans med andra ingenjörer de första 2 åren rekommenderar vi starkt att ni ansluter er till SEKEs nollning! Ni är också Civilingenjörer i grunden och SEKE är Civilingenjörernas förening. Vi ser verkligen fram emot två grymt roliga veckor tillsammans med er!

Era ärade generaler

General Cruella De Vil
Moa Laredius
070-695 49 52

General Hjalle
Oscar Kamph
073-595 58 00

General Jeppe
Jakob Petersson
073-094 13 30

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *